Adatvédelmi nyilatkozat - Strautmann mezőgazdasági gépek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adatvédelmi nyilatkozat

  
Az oldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ. Személyes adatokat a rendszer nem tárol.

A sütik kezelése
A felhasználó a böngészője beállításainak használatával eldöntheti, elfogadja, vagy elutasítja a sütiket.
 
Definíció
A sütik kis fájlok, amelyek kiküldésre kerülnek, és a meglátogatott honlapokról a számítógép memóriájában tárolódnak.  A sütiket a számítógép fájl mappája tárolja. A következő alkalommal, amikor a felhasználó felkeresi a weboldalt, a böngésző beolvassa a sütit, és továbbítja az információt a weboldalnak, vagy annak, aki a sütit készítette. A weboldal statisztikájának kezeléséért felelős sütik: ezek a sütik anonim módon gyűjtik és elemzik a mozgásokat, és a weboldal használatát. Bár nem azonosítják a felhasználót, meg tudják mutatni, hogy a felhasználó látogatta-e már az oldalt, és milyen gyakran. Megengedik a rendszer figyelését annak érdekében, hogy javítsák a teljesítményét és a felhasználhatóságot. Ezek a sütik kikapcsolhatók a funkciók bármilyen sérülése nélkül.
  
Google Analytics
A weboldal tartalmaz a Google Analytics által továbbított elemeket, ez a Google Inc („Google”) által biztosított szolgáltatás, ami elemzi a web forgalmat. Ebben az esetben a sütik anonim módon kerülnek gyűjtésre és kezelésre, a fogadó weboldal teljesítményének figyelésére és fokozására (teljesítmény sütik).
  
A személyes adatok védelme
A honlapon található információk a személyes jogok védelmére vonatkozó szabályok és a szerzői jogi védelem hatálya alá tartoznak.
A honlap megtekintésével vagy használatával a felhasználó maradéktalanul elfogadja az alábbiakban ismertetett általános feltételeket.
A honlap üzemeltetője és tulajdonosa elkötelezett a magánélet védelme iránt. A személyes adatok kezelésével kapcsolatban az egyének védelmének alapja a 2011. évi CXII. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. A „személyes adat” bármely olyan információ, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik. Azonosítható személy az olyan személy, aki közvetlen vagy közvetett módon azonosítható, különösen a személy kilétére vonatkozó egy vagy több tényezőre vagy egy azonosító számra történő utalás révén.
Honlapunkon vagy azon keresztül elérhető információkhoz való hozzáféréshez a felhasználónak nem kell személyes adatokat megadnia. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén, például ha ajánlatot kér vagy kérdéssel kíván fordulni hozzánk, a kapcsolat felvételéhez elkérünk bizonyos személyes adatokat, például az elérhetőségre vonatkozókat (név, e-mail cím). A honlap üzemeltetője és tulajdonosa ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezeli, nem adja tovább harmadik félnek és nem küld kéretlen leveleket.
  
Szerzői jogok
A honlapon található illetve letölthető anyagok magyar nyelvű szöveges tartalma (gépleírások, tájékoztatók, marketing leírások, stb.) a K.NetiQ Kft szellemi tulajdonát képezik és a szerzői jogi védelem hatálya alá tartoznak. Ezek reprodukálása, más honlapon történő megjelenítése. illetve bármilyen kereskedelmi célú felhasználása a K.Netiq Kft előzetes engedélye és forrásmegjelölés nélkül tilos! A műszaki adatok és a fotók a B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG. hivatalos gyári adatai és fotói, melynek forrása: www.strautmann.de

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz